Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Schumi:A jövő év szolgálhat meglepetéssel

2008.11.30

Kép Michael Schumacher jelenleg Brazíliában tartózkodik, ahol korábbi csapattársa és jó barátja, Felipe Massa jótékonysági gokartversenyén vesz részt. A német legenda Dél-Amerikában nyilatkozott az őt faggató újságíróknak, akik a 2009-es szabályváltozásokkal kapcsolatban is kikérték Schumi véleményét.

"A bajnokság teljesen nyílt lesz. A topcsapatok persze továbbra is ott maradnak a csúcson, de némelyikük előnybe kerülhet a másikkal szemben. Ez jelenleg egy olyan kérdés, amire senki sem tudhatja a választ"- fejtette ki véleményét a hétszeres világbajnok.

"Nem mindenki indul majd nulláról. Mint ahogyan mondtam is, az élcsapatok élcsapatok maradnak. Azonban van négy gárda is, amelyek körülbelül azonos szintet képviselnek, és nem tudhatjuk, hogy ők a télen melyik irányba indulnak el. Akár meglepetéseket is láthatunk majd jövőre."

A német pilótához természetesen az idei évvel kapcsolatban is intéztek néhány kérdést. A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo a tévéjét is összetörte, miután Felipe Massa elbukta az egyéni bajnoki címet, Schumacher ennél azonban sokkal higgadtabban vette tudomásul a kudarcot.

"Én nem a saját tévémen néztem a szezonzárót, így azt nem tehettem tönkre. Persze én is nagyon csalódott voltam a látottak miatt, még ha benne is volt a pakliban, hiszen Timo Glock száraz pályára való gumikkal volt kint. Mindannyiunk számára nehéz pillanatok voltak ezek, főleg Felipének."

 

(Forrás: f1hirek.hu)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.